Euro 34,75 %0,12
Dolar 32,36 %-0,21
Sterlin 40,72 %0,47
Altın 2.439 %0,04

Ünlü Şarkıcı Hande Yener Herkesi Yasa Boğdu! Acı Haberi Duyurdu!

Ünlü şarkıcı Hande Yener, annesinin kaybıyla derin bir acı yaşıyor. Sevenlerinin desteğiyle bu zor zamanı atlatmaya çalışıyor. Annesini kaybettikten sonra duygusal bir boşluk hissediyor.

hande  yener

Ünlü şarkıcı Hande Yener, son zamanlarda yaşadığı büyük acılar arasında annesinin kaybıyla yüzleşiyor. Hande Yener, "İki Deli", "Mor", "Acı Veriyor", "Yalanın Batsın", "Şansın Bol Olsun" gibi hit şarkılarla tanınan bir isimdir. Ancak, hayatında müzikten çok daha derin duygularla baş etmek zorunda kaldı.

Hande Yener'in Annesinin Kaybı

Ünlü şarkıcı Hande Yener, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesi Yıldız Özyener'i kaybetmenin acısını yaşıyor. Yıldız Özyener, 82 yaşında hayata gözlerini yumdu ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

"DÜNYAMI KAYBETTİM" - Hande Yener'in Duyguları

Hande Yener, acı haberi sosyal medya üzerinden duyurdu. Kendi dünyasını kaybettiğini ifade eden Yener, "Bu sabah annemi kaybettim... Onu toprağa verdik... Onun iyileşmesi için elimizden geleni yaptık ama bu sefer ne yazık ki başarılı olamadık. Arayan, başsağlığı dileyen herkese teşekkür ederim." şeklinde duygularını paylaştı.

Anneyi Kaybetmenin Ağır Yükü

Hande Yener'in annesi, 2015 yılında beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Bu olay, Yener ve ailesi için büyük bir travma olmuş ve uzun bir tedavi sürecini gerektirmişti.

Hande Yener'in annesini kaybetmesi, onun hayatında derin bir boşluk bırakmıştır. Ancak, sanatçı, sevdiklerinin desteğiyle bu zor zamanı atlatmaya çalışıyor. Onun acısını anlamak ve yanında olmak, sevenlerinin de görevi.

Yazar: Fikret İMAMOĞLU
<