Euro 34,75 %-0,07
Dolar 32,37 %0,07
Sterlin 40,65 %0,23
Altın 2.394 %-0,10

Opet'in Yeni Akaryakıt Kampanyasıyla Bayram Kapıları Tek Tek Gezilecek! 500 TL ve Üzeri Akaryakıt Alımına Yüzde Elli Bedava!

Opet'in muhteşem kampanyasıyla akaryakıt alışverişlerinizde büyük tasarruf fırsatı! World üyesi Opet istasyonlarından yapacağınız alışverişlerde 21 Mayıs'tan itibaren geçerli olan kampanyadan hemen yararlanın. Tek seferde 700 TL ve üzeri alışverişlerde 200 TL Opet puan sizleri bekliyor. Detaylar için hemen tıklayın!

opet

Opet'in yeni kampanyasıyla artık akaryakıt alışverişlerinizde büyük indirimler sizleri bekliyor! Detayları hemen öğrenin ve avantajlardan yararlanmaya başlayın.

Kampanya Detayları

Opet'in sunduğu bu kampanya ile artık akaryakıt alışverişlerinizde ciddi tasarruflar sağlayabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için yapmanız gerekenler oldukça basit!

21 Mayıs'tan İtibaren Geçerli!

Kampanya, 1 Nisan'da başladı ve 15 Mayıs 2024'e kadar devam edecek. Ancak, World üyesi Opet istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde 700 TL ve üzeri alışverişlerde 21 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak şekilde 180 TL Opet Puan kazanacaksınız.

SMS ile Katılım İmkanı

Kampanyaya katılmak için size özel SMS ile katılım sağlayabilirsiniz. Bu sayede 180 TL değerinde ek puan kazanma şansınız olacak.

Nasıl Katılabilirsiniz?

Kampanyaya katılmak için yapmanız gerekenler oldukça basit! Opet istasyonlarında World Pay POS'ta QR Kod ile yapılacak tek seferde 700 TL ve üzeri alışverişlerde 200 TL Opet puan kazanabilirsiniz. Katılım için işlemlerinizi World Mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır. Ayrıca, bir harcama QR kod ile yapılması halinde ek 20 TL kazanma şansınız da bulunuyor.

Opet'in sunduğu bu muhteşem kampanyayı kaçırmayın! Hem aracınıza hem de bütçenize katkı sağlayın. Artık akaryakıt alışverişlerinizde avantajlı fiyatlar sizleri bekliyor!

Yazar: Doğuş Biçer
<