Euro 34,77 %-0,01
Dolar 32,39 %0,11
Sterlin 40,63 %0,31
Altın 2.395 %-0,03

Survivor Yarışmacısı Gizem'den Acı Haber Geldi! Gizem Yarışmaya Devam Etmiyor!

Survivor'da yaşanan Gizem Memiç sakatlığıyla ilgili son durum! Acun Ilıcalı'nın açıklamaları ve gelişmeler hakkında detaylar. İstanbul'daki tedavi süreci ve yarışmacının sağlık durumuyla ilgili güncel bilgiler burada!

survivor gizem

Gizem Memiç'in düştüğü ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı son dokunulmazlık oyunu, Survivor izleyicilerini endişelendirdi. Acun Ilıcalı, yarışmacının durumu hakkında bilgi verdi.

Gizem Memiç'in Sakatlığı

Gizem Memiç'in yaşadığı sakatlık, Survivor hayranlarını derinden etkiledi. Acun Ilıcalı, durumu ciddi olarak nitelendirdi ve gelişmeleri yakından takip edeceklerini belirtti.

Acun Ilıcalı'nın Açıklamaları

Survivor'ın yapımcısı Acun Ilıcalı, Gizem Memiç'in sakatlığıyla ilgili endişeleri paylaştı. Ilıcalı, Gizem'in şu anki durumunun ciddi olduğunu ve gelişmelerin takip edildiğini söyledi.

Survivor Yarışmacısının Durumu

Gizem Memiç'in sakatlığı, Survivor yarışmacıları arasında endişe yarattı. Ilıcalı, yarışmacının sağlık durumunun ön planda olduğunu ve gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.

İstanbul'daki Gelişmeler

Gizem Memiç'in MR'ı çekilerek durumu hakkında daha net bilgilere ulaşılacak. İstanbul'daki görüşmelerin ardından gerekli kararlar alınacak.

Yazar: Fikret İMAMOĞLU
<