Euro 35,10 %0,13
Dolar 32,22 %0,20
Sterlin 40,83 %0,05
Altın 2.469 %0,10

Esra Erol'da Dadı Meryem'in İtirafları Yetmedi! Dadı Meryem Birde Cinsiyet Değiştirme Skandalı İle Çalkalanıyor!

Esra Erol'da Dadı Meryem Olayı: Sarsıcı İtiraflar ve Cinsiyet Değiştirme Skandalı! ATV ekranlarında yaşanan şok edici olayın perde arkası. Detaylar için yazıyı okumaya devam edin!

esra erol dadı meryem

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programı, gün be gün farklı konularla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olay ise hayret verici türden. Esra Erol'daki Dadı Meryem'in sıradışı hikayesi gündeme bomba gibi düştü. Bir zamanların Dadısı Meryem'in, aslında bir cinayetin faili olduğu ve hatta cinsiyetini değiştirdiği ortaya çıktı. İşte bu şok edici olayın detayları ve merak edilenler...

Esra Erol'da Kan Donduran Gelişme!

ATV'de ekrana gelen Esra Erol'da programında, izleyicileri şaşırtan bir gelişme yaşandı. Hafta içinde programa katılan Mehmet Altun, uzun bir süredir ayrı olduğu 6 yıllık eşiyle barışmak istediğini belirterek Esra Erol'dan yardım istedi. Ancak bu talep, eşinin çocuklarıyla olan ilişkisiyle ilgili şok edici bir gerçeği gün yüzüne çıkardı.

Dadi Meryem'in Sırrı Ortaya Çıkt!

İddiaların ardından 'Dadı Meryem' canlı yayına katıldı ve herkesi şaşırtan itiraflarda bulundu. Dadı Meryem'in, 8 yaşındaki Hasret Karakoç'u öldürüp gömdüğü ve bu suçtan 9 yıl hapis cezası aldığı ortaya çıktı. Esra Erol'un programa dahil olan bu şahsı, suçunu kabul etmekle kalmadı, aynı zamanda geçmişteki karanlık hikayesini de ortaya döktü. Bu sarsıcı itiraflar, izleyicileri adeta büyüledi.

Dadı Meryem Cinsyet Değiştirdi!

Esra Erol'un programında Dadı Meryem'in itirafları sadece suçla sınırlı kalmadı. Cinayeti işlediği dönemde erkek olan Meryem'in, hapisten çıktıktan sonra cinsiyetini değiştirdiği öğrenildi. Bu şok edici detay, olayın boyutunu daha da büyüttü.

Yazar: Fikret İMAMOĞLU
<